Flash Player vereist

Copyright Flex Web Webdesign 2009

Flash Player vereist

Sunfood Coaching
contact

 

Wie zijn wij?

 

 

Een Amsterdams gezin met een internationale open mind, een warm hart voor mens, dier en milieu, en groot respect voor de natuur om ons heen.

Sunfood Coaching

 

Sylvia Ankum
Geboren als tweede van een identieke tweeling, te vroeg, te zwak en te klein… maar met een sterke overlevingsdrang en een grote wil om heel veel liefde in de wereld te brengen. Als tiener een ijverige scholier en sporter, als twintiger talen-student, backpack-wereldreiziger, sportdocente en toeristengids. Als dertiger gelukkig getrouwd, moeder van vijf lieve kinderen, en actief spreker voor vaccinatievrijheid, alternatieve geneeswijzen en natuurlijke gezondheid. Als veertiger na periodes in Ecuador en Chili, met de kinderen weer neergestreken in Amsterdam met als doel een zinvolle bijdrage te leveren aan meer geluk, vrede, liefde en vriendschap op aarde door middel van het stimuleren van een bewuste mens-, dier- en milieu-vriendelijke leefwijze.

Mijn persoonlijke missie

 

Als gediplomeerd vertaalster en sportdocente met een aangeboren passie voor de natuur, gezondheid, bewegen en anderen helpen, groeien de activiteiten van Sunfood Coaching en Raw Kids Amsterdam als vanzelf uit mijn hart en vanuit een diepe persoonlijke drijfveer.
Ik zie het als mijn persoonlijke missie om de baanbrekende, verrijkende en innovatieve wetenschappelijke kennis en ver op hun tijd vooruitlopende ervaring van de stroming rond David Wolfe en zijn wetenschappelijke onderzoeks- en artsenteam over te dragen op een breed publiek in Europa en specifiek in Nederland toegankelijk te maken in de Nederlandse taal.


Raw Kids Amsterdam

 

Ivo, Emilio, Kyra, Toby en Maya Pérez Riquelme
& hun moeder Sylvia Ankum

 


Ivo, 16 jaar, graag in het middelpunt, voetbal-liefhebber, scholier op het Geert Groote College en een geliefde vriend van iedereen. Hij helpt actief mee met de activiteiten van Raw Kids Amsterdam, gaat mee naar workshops, en doet graag de praktische kant zoals de verkoop van de rawfood en superfood producten. Hij heeft zowel David Wolfe als de Boutenko’s meerdere malen ontmoet en is naar verschillende lezingen geweest waaronder die van oktober 2008 in Antwerpen. Begin mei 2009 was hij mee naar het grote Best Weekend Ever evenement in Californië, een ‘life-changing’ ervaring voor een tiener!

Emilio, 14 jaar, fungeert liever op de achtergrond, begeleidt de kleinere kinderen op onze familie-evenementen, speelt met ze of voert één van zijn spectaculaire circus-acts op. Koorddansen en diabolo zijn zijn favoriete onderdelen. Dit jaar gaat hij naar de middelbare school, de O.S.B. bij ons in de buurt.

Kyra, 11 jaar, de middelste van het gezin, zorgt voor evenwicht en springt overal in waar nodig, lootjes verkopen op de “Best Sunday Ever” middagen, met kleine kinderen spelen, turnen en zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Zij is de stevige pilaar van Raw Kids Amsterdam die ijverig als ze is, vrolijk bergen werk weet te verzetten.

Toby, 9  jaar, is al snel ‘verdwenen’ naar buiten, daar waar je kunt voetballen. Hij helpt graag mee met het maken van heerlijke groene smoothies of appel-baklava’s en is het lieverdje van iedereen. Net als de anderen zit hij op de Geert Groote School, Amsterdam.

Maya, 7 jaar, is het stralende zonnetje in huis, actief dynamisch met haar spel bezig. Heeft altijd graag vriendinnetjes om zich heen met wie ze haar zelfgemaakte energiebolletjes deelt. Samen smullen, smakken tot het trommeltje leeg is… Ze staat graag in de keuken en verzint haar eigen groene shakes of noten-pap. Op The Best Sunday Ever middagen springt ze het liefst op de trampoline of maakt mooie tekeningen met de andere kinderen.

 

 

 

 

 

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel

Sunfood Coaching

& Raw Kids Amsterdam

KvK  343 79 065

BTW-regnr. 115052185 B01

Sunfood Coaching
Adviesburo voor Natuurlijke Voeding en Gezondheid
 

Home.Sunfood Coaching.Raw Kids Amsterdam.contact.
Home.Sunfood Coaching.Raw Kids Amsterdam.contact.

Gezond leven Gezonde voeding Gezond eten Gezondheid Veganistisch Vegetarisch  afvallen  snel afvallen makkelijk afvallen Afslanken Rawfood Raw food  Natuurlijk genezen Alternatieve geneeswijzen Natuurvoeding Sunfood Superfood Voeding Gezonde levensstijl   leefwijze Alternatieven voor melk Alternatieven voor suiker Alternatieven voor vaccinatie Alternatieven voor inenten Alternatieven voor vlees gezond alternatieven Sport  beweging
Natuur Gezond koken Gezonde recepten Recepten zonder suiker Coaching  David Wolfe Levende voeding Lekker en gezond eten  Vaccinatie Natuurlijke ziektepreventie Sylvia Ankum genezen Veilig inenten Puur eten Obesitas genezen Leven redden Ziekte genezen Diabetes genezen Astma genezen Coaching Begeleiding fitness Pérez Riquelme yoga Menstruatieproblemen